< Reny Juta: Vervolg cruise

Saturday, October 17, 2009

Vervolg cruise

Het is vandaag zaterdag 17 oktober, de laatste dag die we op het schip doorbrengen. Woensdag zijn we naar Tortola geweest. We hebben een rit in de open taxi, die een kruising lijkt tussen een huifkar, bus en jeep. Die rit voerde ons langs prachtige baaien, mangrovebosjes, reuzencactussen en ander fraai natuurschoon. Het leek wel een beetje op een ritje in de rollercoaster, zo steil zijn de wegen hier en de bergen best hoog!
Van cruisevakantie
We werden afgezet op weer een bounty strand met palmen en een prachtige blauwe zee. Afzien dus! Om 10 uur zat ik al aan de pina colada en Maureen heel braaf aan de vruchtensap. (Loser!!!!) We kregen ook een heerlijke lunch aangeboden door een Jamaicaanse kok. Daarna werden we terug gebracht naar het schip, waar we 's avonds naar een soort X factor show hebben gekeken. De kandidaten konden allemaal goed zingen, dat maak je niet vaak mee.
Van cruisevakantie
Van cruisevakantie
Donderdag zijn we de hele dag op zee geweest en ongelofeloos lui. Alleen maar liggen, zonnen, (vr)eten en niksdoen. Op het dek ontdeknten we nog meer Nederlanders, er zijn er toch wat meer dan wij denken, maar we blijven in de minderheid. En we dachten ook dat er niet zoveel kinderen waren, maar er blijken er 500 rond te rennen, maar die worden zo goed bezig gehouden, dat je daar niks van merkt. En daar is Maureen (de Gargamel van de kinderen) blij mee! 's Avonds was er een show in Las Vegas Stijl met nummers van de Beatles, echt fantastisch!
Van cruisevakantie
En vandaag zijn we dan gaan zwemmen met dolfijnen op Nassau, een van de Bahama eilanden. Dit was wel een van de hoogtepunten in onze vakantie. We saved the best for last. Wij hadden dolfijn Tracy, een eersteklas diva onder de dolfijnen, die het heerlijk vond om aangehaald te worden en bij het zoenen zelfs haar ogen dichtdeed. Het complex waar de dolfijnen verbleven was trouwens superdeluxe met allemaal dure winkels en een paar peperdure hotels. Er is een suite genaamd "Michael Jackson suite" en die kost 25.000 dollar per nacht en moet geboekt worden voor minimaal 4 nachten. Wij hebben uiteraard meteen geboekt. Dus we komen nog niet terug. Dit eiland is zo mooi dat we ons zelfs in de boeien willen laten slaan zodat we langer kunnen blijven. (Nu zag die politieagent er ook wel erg appetijtelijk uit)
Van cruisevakantie
Nu zijn we inmiddels weer terug op het schip en hebben eerst nog wat sushi naar binnen gewerkt (eten he). Vanavond weer een theatershow in celebrity stijl. Morgen ontschepen en op naar Miami. Wordt vervolgd (by the way, we hebben hier wel vaak sjans, meestal wel oudere kerels, van het type old candyman = ouwe snoeperd) Maureen en Reny alias Leona and Sylvia (dit staat op onze kaartjes)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

-----------------------------------------------
Google
< Blog Directory